Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Amigurumi rózsaszín nyuszi csörgő

Ár:
4.990 Ft
Elérhetőség: Sajnos elfogyott, hamarosan lesz
Szállítási díj: 1.790 Ft
Várható szállítás: 2022. október 05.
Menny.:db

Leírás

Az amigurumi szó jelentése: horgolt, kitömött játékfigura. A japán, ami (horgolt) nuigurumi (kitömött játékfigura) szavak összetételének rövidítése.

Jó 10 éve kezdett el terjedni széles körben ez a technika és kifejezés, az eredeti japán kultúrából kitörve, az eredeti japán formáktól eltérve, sajátos formákat öltve.

A babajátéknak szánt medúza csápjai amellett, hogy ölelhetőek a köldökzsinórt is hivatott pótolni. Az anyaméh biztonságát eleveníti fel, egyben nyugtatólag hat a kicsikre.

A csörgők mindig le tudják kötni a babák figyelmét. Kényelmesen kézbe foghatóak, súlyuk könnyű. A termékek mercerizált (ez egy kémiai eljárás, melynek során a pamut keményebbé és fényesebbé válik), öko-tex (ártalmas anyagokra vizsgált) pamutból készülnek, melynek márka neve:  Gombolyda Guru. Felülete nem bolyhosodik, a baba nyugodtan a szájába veheti.

Elkészítésükhöz speciális biztonsági szemeket és orrokat használnak – a baba nem tudja kivenni őket a játékokból.

A játékokat szilikonos PES szálból készült, golyó formájú, jól mosható tömőanyaggal tömik. (A magas minőségű párnákat, paplanokat is ilyennel készítik, nem csomósodnak össze mosás során)

A játékok tisztítása: mosógépben, mosózsákban, 40 fokos vízben, színkímélő mosószerrel moshatóak.

Keresés