Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Arianna orrszívó-porszívó

Ár:
2.390 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 27.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Orrszívó-porszívó Arianna orrszívó-porszívó tisztító kefe
490 Ft
Menny.:db

Leírás

Miért az Orrszívó-Porszívó?

A gyereknátha fő problémája, hogy a kicsik orra is tele van váladékkal. Sokszor csak sírással jutnak elég levegőhöz. Ezért sem aludni, sem enni nem tudnak megfelelően.

A felgyülemlett váladék kijönni nem tud, ezért visszacsorogva tovább fertőz. Ezért a banális náthából sok elhúzódó és szövődménnyel járó megbetegedés alakul ki.

Felsőlégúti megbetegedésként a nátha fül- és arcüreggyulladást, alsólégúti megbetegedésként hörgő- és tüdőgyulladást okozhat. A lenyelt váladék hasfájást, hányást, hasmenést eredményezhet. Ezért legfontosabb, hogy a gyermek (csecsemő) orrából a pangó orrváladékot rendszeresen eltávolítsuk.

Természetesen orrszíváskor nem csak az orr látható részéből kell a váladékot kiszívni, hanem a belső járatokból is.

Ehhez egy megfelelő erősségű, és folyamatos szívást produkáló eszközre van szükség. Ilyen az Arianna orrszívó-porszívó. Klinikailag bizonyított, hogy ez a készülék hatékonyan és kíméletesen távolítja el a váladékot. Használata nem okoz fájdalmat, sőt a gyermek, mivel jobban kap levegőt, azonnal megkönnyebbül, tud enni és aludni is. Ennek az eszköznek köszönhetően a kisgyermek náthája nem válik súlyos megbetegedések forrásává.

Az Arianna orrszívó használata:

A szívás kb. néhány másodperc megszakításokkal történjék, amíg a váladék ürül. A szívófej az orrbemenetbe illesztve le-, fel- és oldalt is mozgatható. A szívás naponta többször megismételhető a nátha gyógyulásáig.

Az orrszívó mosása, antibakteriális, folyékony szappannal vagy mosogatószerrel.

Nem túl drasztikus egy csecsemő orrát porszívóval szívni?

Nem, mert a készülék a porszívó segítségével, de nem a porszívó erejével szív, a készülék önmagát beszabályozza.

Mivel a porszívó segítségével folyamatos szívást lehet elérni, így a magasabban, illetve mélyebben termelődött váladék is leszívható (kb. 1/2 perces folyamatos szívással).

Nem okoz fájdalmat az orrszívó használata? Nem kellemetlen?

A gyermekek többnyire nem szeretik, ha piszkálják az orrukat, viszont a fülfájás és más szövődmények sokkal kellemetlenebbek, melyek kialakulási esélye nagyobb akkor, ha nem távolítjuk el teljesen a váladékot az Arianna orrszívó porszívó segítségével.

Újszülötteknél is lehet használni az orrszívót?

Amennyiben akadályozott az orrlégzés, illetve váladék van a csecsemő orrában, feltétlenül szükséges az orrszívó porszívó használata, hiszen az újszülött szájon át nem tud lélegezni, s így nem tud szopni, aludni sem!

Hányszor kell használni az orrszívót?

Ahányszor a gyermek szörcsög, ahányszor ki kell fújni az orrát!

Van-e mellékhatása az orrszívó használatának?

Az orrszívó használatának nincs mellékhatása, éppen úgy, ahogy az orrfújásnak sincs.

Muszáj porszívóval szívni?

A járatokból gyenge szívással nem jön ki a váladék, fontos, hogy egy megfelelő erejű, folyamatos szívást produkáljunk. Az Arianna orrszívó-porszívóval ez a szívóhatás elérhető.

Nem fél, nem ijed meg a gyermek az orrszívótól?

Gyereke válogatja van, aki először fél (később, ha már megbarátkozott vele, megszokja), van aki egyedül is próbálja használni. Helyesebb, ha a szülő használja az orrszívó készüléket.

Eléggé steril-e az eljárás?

Nem a porszívó kell, hogy steril legyen, ahogyan a fogorvosi nyál elszívó gép sem steril. Elég, ha az orrszívó készülék tiszta és az "A"-jelű szívófej steril.

Folyamatos használatánál elegendő egy antibakteriális mosogatószerrel kimosni az egész készüléket.

Keresés