Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyereményjáték szabályzat

„Te melyik ruhácskát szeretnéd megnyerni?” Nyereményjáték szabályzat

 

1. A G2 Gaborsstore Kft. által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék) kizárólag magyar állampolgár, természetes személy vehet részt (továbbiakban: Játékos). A Játékból ki vannak zárva a Szervező, G2 Gaborsstore Kft. dolgozói és közeli hozzátartozói.

1.1 A Játékban való részvételhez szükséges a G2 Gaborsstore Kft. által https://www.facebook.com/G-Baby-Boutique-Design/ Facebook oldalon posztolt játékfelhívásra és közzétett játékkérdésre releváns válaszadás (továbbiakban: Pályázat).

2. A Játékban való részvétel a jelen szabályzat automatikus elfogadását jelenti.

3. A Játék 2020. június 23-án indul, és 2020. július 5-ig (vasárnap) 15:00 óráig tart.

4. A Szervező sorsolással választja ki az ajándékot nyerő Játékost. A Játékosok tudomásul veszik, hogy a Pályázatok beérkezési időpontján a Szervező feldolgozó rendszerébe történő beérkezéskor regisztrált időpont értendő.

4.1 A Szervező kizárja a felelősségét a bármely hálózat, számítógépes hardware vagy software bárminemű meghibásodása következtében elveszett, megsérült vagy elkésett Pályázatokért. A Pályázat elküldésének bizonyítását a Szervező nem fogadja el a megérkezés bizonyítékaként. 

5. A Játék nyereménye egy 10.000 Ft értékű vásárlási utalvány, amely kizárólag az üzletben éppen raktáron lévő Ido, Primigi és Nimiri márkájú gyermekruhák vásárlására váltható be.

5.1. A nyeremény sorsolására számítógép segítségével kerül sor.

5.2 A Szervező az ajándék nyertesének nevét az adott Facebook posztok hozzászólásában közzéteszi a sorsolástól számított 1 napon belül.

5.3 Az ajándékot a nyertes személyesen választhatja ki és veheti át a Szervező üzlethelyiségében: Székesfehérvár, Kégl György utca 7.

5.4 A nyertes Játékos köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására legkésőbb a sorsolást követő 30 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető. A Szervező a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani.

5.5 A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy előre nem látható körülmények esetén bármely, a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban meghatározott nyereményt (ajándékot/nyereményt) másik nyereménnyel (ajándékkal/nyereménnyel) helyettesítsen a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban meghatározottal azonos vagy annál magasabb értékben. A Szervező ezzel kapcsolatban reklamációt nem fogad el.

5.6 A nyeremény pénzre át nem váltható. A nyereményhez tartozó esetleges felmerülő költségek (pl. a nyeremény átvételének helyszínére történő utazás költségei) a Játékost terhelik.

5.7 Amennyiben a nyertes Játékos cselekvőképességében korlátozott úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.)

6. A Szervező fenntartja a jogot, hogy kizárja minden jelenlegi és jövőben szervezett promóciójából azt, aki bármely, a Szervező által szervezett promócióban csalást/hamisítást követ el.

 

Ez a promóció nem a Facebook szponzorálásával, ajánlásával, szervezésével illetve együttműködésével került megszervezésre.

 

Székesfehérvár, 2020. 06. 24.

 

Keresés