Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Perfect Petzzz lélegző kutya Beagle

Ár:
15.500 Ft
Gyártó: Perfect Petzzz
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. április 24.
Menny.:db

Leírás

Ezek az imádnivaló háziállatok igazi kisállattartási élményt kínálnak gondok és költségek nélkül. Mondj búcsút az etetéseknek és az állatorvosi számláknak. Élvezd a sok szeretetet és ölelést. Perfect Petzzz – a tökéletes házi kedvenc.

A lélegző kutyák és cicák megálmodója mély szeretettel és szenvedéllyel van az állatok iránt. Hisznek abban, hogy mindenkinek meg kell adni a lehetőséget, hogy megtapasztalja a kisállat birtoklásának örömét és társaságát. Ez vezetett ahhoz, hogy kitalálták a Perfect Petzzz-t! Ezek az imádnivaló kölyökkutyák és cicák élethű alternatívát kínálnak a kisállattartással szemben, amelyet minden korosztály és az élet bármely területén élvezhet, egy igazi kisállat gondja és felelőssége nélkül! Egyedülálló örökbefogadási programukkal mindenki megkaphatja azt a kedvencét, amelyre mindig is vágyott! 

Különösen büszkék arra, hogy a Perfect Petzzz oly sok ember életét megérintette; ideértve a fejlődési fogyatékossággal élő gyermekeket, mint például az autizmust, és az idősebb felnőtteket, akiknek kognitív betegségei vannak, mint például az Alzheimer-kór.  

A város, ahol élnek és dolgoznak, sok kutya- és macskabarátnak ad otthont, ezért minden eladott Perfect Petzzz bevételének egy részét a helyi állatmenhelynek ajánlják fel.

Az eredeti Perfect-Petzzz kiskutyák, részletesen kidolgozottak és 100%-ban szintetikus anyagokból készültek. Sajátosságuk amellett, hogy igazinak néznek ki, lélegeznek!!!

Egy különleges ajándék, amely ámulatba ejti és felvidítja azokat, akik kapják.

Hány gyerek vagy felnőtt álmodott mindig is kutyáról vagy macskáról, de a legkülönfélébb okok miatt nem lehetett neki.

A Perfect-Petzzz kisállattartás gyengéd alternatívája. Elhelyezheted a szoba egyik sarkában, nézheted ahogy lélegzik, vagy magaddal viheted egy kényelmes hordtáskában.

Több fajtában kapható.

Minden doboz a következőket tartalmazza:

  • A kisállat alvóhelyét/fekhelyét
  • Örökbefogadási bizonyítványt
  • Nyakörvet
  • Kutyakefét

Elem, amely tartozék. Ezzel a kutyus körülbelül 2 hónapig lélegzik.

A kisállat hasán húzd ki a piros műanyag fület és már lélegzik is!

A Perfect Petzzz egyedülálló alternatívája a kisállattartásnak. Olyan élethű élményt kínál, amelyet minden korosztály értékelni tud. Örökbefogadási programunkkal még ma hazaviheted új kiskutyádat vagy kiscicádat!

A legtöbb kölyökkutyához és cicához hasonlóan ezek a kisállatok is alszanak az idő nagy részében.

Annyira élethűen néznek ki – még azt is láthatod, ahogy lélegeznek! Puha a bundájuk, szeretik, ha simogatják őket! Még saját fekhelye is van a kölyköknek.

Átlagosan körülbelül hat hetesek az állatok. Mint a legtöbb kölyökkutya vagy cica, ők is alszanak az idő nagy részében!

Nem válogatósak, kéthavonta csak egy „D” elemet fogyasztanak.

A Perfect Petzzz nem rendelkezik be/ki kapcsolóval. Az életszerű élmény részeként a Perfect Petzzz folyamatosan lélegzik, nem lehet kikapcsolni, csak az elem eltávolításával.

Ezeket a kisállatokat kizárólag puha, nedves ronggyal lehet tisztítani, de csak ha feltétlenül szükséges.

Keresés