Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

I Can Spoon babakanál 2 db-os égszínkék/fehér

Ár:
4.490 Ft
Gyártó: I Can Spoon
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 990 Ft
Várható szállítás: 2024. május 29.
Menny.:db

Leírás

Az „I Can” Spoon egy több markolatú babakanál, amely egy szabadalmaztatott svéd innováció.

Én akarom, én tudom!

Ez ismerősen hangzik? A gyermek képességeinek fejlesztésének fontos része, hogy felfedezhessék és kipróbálhassák magukat. Az „I Can” Spoon babakanál alapítója ezt nagyon komolyan veszi, és ez látszik is! Az „I Can” Spoon több markolatú bébikanál minden önállóan étkezni tanuló gyermek számára kötelező!

Az I Can Spoon Multifunkciós kanál egy jól bevált svéd találmány 2013-ból, amely megkönnyíti a gyermek számára, hogy elkezdje az önálló evést. Kifejezetten kis kezekre szabva készült. Kis súlyának és multigrip funkciójának köszönhetően a baba úgy fogja meg a kanalat, ahogy akarja. A 6 féle fogást is ösztönző markolat, (A gyermek használhatja az oldalsó precíziós-, kulcs-, ujj-, keresztirányú voláris-, ötujjas vagy átmenő hüvelykujj-fogást.) sokkal hasznosabb, mint az „egész kézi markolat”, ahogyan azt az összes többi gyerekkanál is megköveteli. A gyermek az ujjait edzi a kar helyett, és könnyebben ráérez, hogyan kell enni evőeszközzel a puszta kéz helyett.

Az I Can Spoon babakanál világszerte egyedülálló lapos függőleges markolattal rendelkezik, amely az asztal felületéről felemelkedik, és lehetővé teszi, hogy a gyermek két vagy több ujjal megfogja a kanalat a „csipesz markolattal”. Sok más gyerekkanál kialakítása ösztönzi az egész kézből álló markolat használatát, ami valóban stabil markolat, de ez aligha ösztönzi a motoros készségek fejlesztését és az evés elsajátítását.

A kanálban lévő lyuk érintkezést biztosít a hüvelykujj és a mutatóujj között a nagyobb stabilitás érdekében, és ha a gyermek akarja, átdughatja a hüvelyk- vagy mutatóujját a biztonságos fogás érdekében.

Az I can® egy egyedülálló svéd találmány, amely az enni tanuló gyermekek számára előnyös. Lehetővé teszi a gyerekeknek, hogy jobban megfogják a kanalat, ugyanakkor a korábban lehetségesnél jobban serkenti a kézügyesség fejlődését.

A szakértők szerint fontos, hogy az étkezés kezdettől fogva pozitív élmény legyen. Sok gyerek szeretne önállóan enni is. Ugyanígy az étkezés önmagában is kiváló módja a motoros készségek fejlesztésének, az étkezés jó motiváció.

Minden „I Can”Spoon babakanál PBA- PVC-és ftalát mentes

A következő szerint tesztelve:

EN 14372 európai szabvány - evőeszközök és etetőeszközök

A Bizottság 10/2011/EU rendelete, élelmiszerekkel érintkező termékek.

Amerikai szabvány CPSIA, 101. és 108. szakasz

Használat: Az első használat előtt tisztítsa meg a terméket! Max 50 fokon mosogatógépbe tehető. Használjon enyhe mosogatószert. Mikróba tenni, kifőzni tilos. Ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak.

Gyermekbiztonsági figyelmeztetés. A babakanál csak felnőtt felügyelete mellet használható. Minden használat előtt ellenőrizze a terméket. Amennyiben a terméken bármilyen sérülést vagy elváltozást tapasztal, ne használja! Mindig ellenőrizze az étel hőmérsékletét az etetés előtt.

A csomag 2db babakanalat tartalmaz!

Egységár: 2245 Ft/db

Keresés